У Чернігові ворог атакує телецентр – ДСНС

У Чернігові ворог атакує телецентр – ДСНС
З  другої ночі супротивник здійснює обстріли з певним інтервалом в одну точку 
фото з відкритих джерел

Жертв та постраждалих немає

Ворожі путінські війська продовжують обстріл Чернігова. Вогонь ведеться з певним інтервалом, не виключено, що йде пристрілювання по телецентру, повідомляє Telegram Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що з 02:00 супротивник здійснює обстріли з певним інтервалом в одну точку і, ймовірно, пристрілюється по радіотелецентру.

Внаслідок цих обстрілів зафіксовано:

  • попадання боєприпасу у фундамент п'ятиповерхового житлового будинку на вул. Реміснича з наступним займанням двох квартир на першому та другому поверсі. Пожежу ліквідовано підрозділом ДСНС.
  • попадання боєприпасу до будівлі магазину на центральному ринку на вул. Ринкова. Пожежу ліквідовано підрозділом ДСНС на площі 70 м. кв.
  • потрапляння боєприпасу до будівлі дитячого садка на вул. Реміснича з наступним спалахом.

Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, у Чернігові внаслідок пожежі, що виникла в будинку в центрі міста в результаті ракетного обстрілу, постраждала жінка.

До слова, на Поліссі в напрямку Києва ворог намагається відновити наступ шляхом наведення понтонної переправи через р. Ірпінь в районі Демидова.

Президент Володимир Зеленський заявив, що наступні 24 години будуть вирішальними для України у боротьбі із російським вторгненням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: