Центр нацспротиву повідомив, як РФ використовує безхатьків у війні проти України

Центр нацспротиву повідомив, як РФ використовує безхатьків у війні проти України
Завербовані зрадники повідомляють окупантам про місцевих мешканців, які виявляють проукраїнську позицію
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

У Запорізькій та Херсонській областях ворог вже створив цілу мережу інформаторів

Росія зіштовхнулась з тим, що українці на окупованих територіях відмовляються від співпраці з колаборантами. Через це Кремль почав створювати свою інформаційну мережу використовуючи безхатьків. Про це повідомляє на Центр національного спротиву.

Зокрема у Запорізькій та Херсонській областях ворог вже створив цілу мережу інформаторів. Завербовані зрадники повідомляють ворогу про місцевих мешканців, які виявляють проукраїнську позицію.

Колаборанти також здають інформацію про колишніх учасників АТО/ООС. Зрадники збирають інформацію про мешканців окупованих територій, родичі та друзі яких зараз воюють в Силах Оборони України.

Нагадаємо, на окупованих територіях півдня України росіяни відкрили «школу блогерів», щоб подолати дефіцит пропагандистів.

Як повідомлялося, російські загарбники на тимчасово окупованих територіях пропонують пенсіонерам виплати в розмірі 10 тис. рублів (3 тис. грн) за відмову від українського громадянства.

До слова, 14 листопада Донецька ОДА взяла участь в обговореннях щодо відновлення найбільш постраждалих регіонів від війни. На захід, який відбувся у Дніпрі, було запрошено відомого колаборанта Енріке Менендеса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: