Священник Московської церкви «зливав» окупантам інформацію про військових на Луганщині

Священник Московської церкви «зливав» окупантам інформацію про військових на Луганщині
Священнослужитель УПЦ МП передавав ворогу дані про дислокацію Збройних сил
фото з відкритих джерел

Телефон священника перевірили правоохоронці і знайшли багато цікавого

У Сєвєродонецьку Луганської області священник так званої Української православної церкви Московського патріархату ( Російська православна церква в Україні – ред.) передавав російським окупантам інформацію щодо дислокації українських військових. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Мобільний телефон священнослужителя УПЦ МП правоохоронці перевірили вчора, 26 квітня. У телефоні було виявлено переписку з представниками незаконних збройних формувань, у якій цей громадянин передавав відомості щодо чисельності, дислокації, озброєння військових Збройних сил України», – заявив Гайдай.

Також СБУ затримала жительку Луганщини, яка шпигувала для росіян. Жінка пропонувала ФСБ провести аеророзвідку з безпілотника за визначеними нею орієнтирами.

До слова, релігійна громада храму Архістратига Михаїла села Лучинчик Могилів-Подільського району (колишній Мурованокуриловецький) висловилась за перехід із Московської церкви до помісної Української православної церкви (УПЦ/ПЦУ) під орудою митрополита Епіфанія. 26 квітня віряни провели великі збори, де одностайно висловились за розрив із церквою країни-агресорки, яка досі підступно себе називає Українською православною церквою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: