Сирський: ситуація на фронті має тенденцію до загострення

Сирський: ситуація на фронті має тенденцію до загострення
Сирський подякував учасникам та особисто міністру оборони США Ллойду Остіну за послідовну підтримку нашої держави
фото: Головнокомандувач ЗС України/Facebook

Головнокомандувач взяв участь у 21-му засіданні Контактної групи з питань обороноздатності України

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський взяв участь у 21-му засіданні Контактної групи з питань обороноздатності України. Про це Сирський повідомив у Facebook.

Перед учасниками коаліції виступив глава держави Володимир Зеленський, міністр оборони Рустем Умєров та начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов.

Сирський: ситуація на фронті має тенденцію до загострення  фото 1

«Я в свою чергу поінформував учасників коаліції про складну оперативно-стратегічну обстановку, яка має тенденцію до загострення; специфіку здійснення противником авіаударів по об‘єктах енергетичної інфраструктури; про наші нагальні потреби в ракетах, боєприпасах, озброєнні, військовій техніці та ключову роль їх своєчасного надходження», – зазначив Сирський.

Сирський: ситуація на фронті має тенденцію до загострення  фото 2

Головнокомандувач подякував учасникам та особисто міністру оборони США Ллойду Остіну за послідовну підтримку нашої держави.

Сирський: ситуація на фронті має тенденцію до загострення  фото 3

Нагадаємо, що нещодавно російське видання «Нова газета. Європа» заявило, що дізналось про існування нового проєкту договору, який, на думку Туреччини, заморозить війну між Росією та Україною. Згідно з джерелом, що познайомилося з документом, він просувається за посередництва президента Туреччини Реджепа Ердогана і є ініціативою турецької сторони.

До слова, Путін погодився з пропозицією самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка повернутися до переговорів з Україною на основі узгодженого у Стамбулі договору. 

Офіс президента України відреагував на новий «мирний договір», який Туреччина пропонує Росії та Україні, заявивши, що для України існує лише безумовна «формула миру», запропонована Володимиром Зеленським.

Читайте також: Переговори про закінчення війни, які можуть бути результативними

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: