Силовики, прокурори, судді: РФ відбирає кадри для окупаційних органів влади в Україні

Силовики, прокурори, судді: РФ відбирає кадри для окупаційних органів влади в Україні
Рашисти окупували Херсон

Окупанти планують створити на території Херсонської області чергової псевдореспубліки

Керівництвом РФ розглядається питання формування на тимчасово зайнятих територіях окупаційних органів влади. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 31 березня.

За наявною інформацією, на території РФ здійснюється відбір співробітників силових структур, прокуратур та судів, які в подальшому будуть направлені на територію України.

Крім того, Росія не полишає реалізацію сценарію щодо створення на території Херсонської області чергової псевдореспубліки. Відзначається робота співробітників ФСБ РФ, 652-ї групи інформаційно-психологічних операцій та офіцерів 12-го головного управління генерального штабу РФ. Основним напрямком діяльності зазначених підрозділів є проведення так званої «роз’яснювальної роботи» з місцевими органами влади та населенням. Інформаційний супровід здійснюється шляхом демонстрації відеосюжетів з підставними особами.

Нагадаємо, днями російські окупанти вдерлися до офісу Представництва президента в Херсоні. Рашисти зламали двері в будівлі, зняли український прапор та ймовірно винесли техніку та документи, що залишались у приміщенні.

Раніше заступник голови облради Юрій Соболевський розповів, коли звільнять Херсон.

Як повідомлялося, за даними Генерального штабу Збройних сил у Херсоні загарбники розпочали заміну військових підрозділів на підрозділи росгвардії та поліції.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: