Ще в одному місті відкрито рекрутинговий центр для ЗСУ

Ще в одному місті відкрито рекрутинговий центр для ЗСУ
У центрі працюватимуть двоє цивільних співробітників, які не можуть видавати повістки про мобілізацію, тому їхня функція буде суто комунікативна
фото: Міноборони

Наразі найбільший запит спостерігається на операторів БПЛА, водіїв-механіків, медиків, фахівців сфери IT та інших категорій професій

У Запоріжжі відкрився другий в Україні рекрутинговий центр для ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

«Відкриття ще одного центру рекрутингу української армії відбулося за адресою бульвар Центральний, 27, і є результатом спільної роботи Міністерства оборони України, Генерального штабу ЗСУ та Запорізької обласної військової адміністрації», – йдеться у повідомленні.

Центр працюватиме як консультативно-інформаційний офіс, який, за необхідності, здійснюватиме супровід зарахування охочих вступити до Сил оборони. Зокрема, громадяни можуть отримати тут інформацію про вакантні посади в українському війську та консультації щодо усіх питань.

«Тут надаватимуть прості відповіді на такі питання, як: які є частини, які є посади в частині, де я буду служити? Чи буде враховано мій фах, мій досвід, мій стан здоровʼя? Ми зробили цей процес максимально прозорим і зрозумілим», – пояснив під час відкриття уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

«Відкриття цього інноваційного центру рекрутингу - це відповідь і вирішення цього питання, за що хочу подякувати Міністерству оборони і всім причетним до відкриття до сервісу», – зазначив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.
«Відкриття цього інноваційного центру рекрутингу - це відповідь і вирішення цього питання, за що хочу подякувати Міністерству оборони і всім причетним до відкриття до сервісу», – зазначив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.
фото: Міноборони

Вже зараз центр рекрутингу у Запоріжжі пропонує низку вакантних місць у більш, ніж пів десятках формувань. Йдеться і про підрозділи сил ТРО, і Нацгвардію, Морську піхоту тощо.

Наразі найбільший запит спостерігається на операторів БПЛА, водіїв-механіків, медиків, фахівців сфери IT та інших категорій професій, чиї знання та вміння потрібні у Силах оборони держави.

«Наша мета створити мережу таких центрів, щоб кожна людина, яка шукає себе як захисник вітчизни, яка розуміє, що треба долучатися до захисту вітчизни, могла сюди прийти і зʼясувати всі повʼязані з цим питання. Рекрутинг - це найперше про добровільне долучення до захисту батьківщини. Це перша вхідна точка між громадянином і ЗСУ», – додав Олексій Бежевець.

У центрі працюватимуть двоє цивільних співробітників, які не можуть видавати повістки про мобілізацію, тому їхня функція буде суто комунікативна.

Нагадаємо, у Львові Міноборони разом з Львівською міською радою запустили пілотний проєкт рекрутингу до української армії. 

Стало відомо, що Міноборони показало новий алгоритм рекрутингу до ЗСУ

Читайте також: Яка різниця між мобілізацією та рекрутингом: роз’яснення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Обидва президенти виграли свої нещодавні праймеріз у Мічигані, однак Байден зіткнувся з певними проблемами
Вибори в США: Трамп обійшов Байдена у потенційному двобої
Уродженець Черкащини заплатить 2,5 тис. грн штрафу за незаконне носіння військової форми
Розгулював Києвом у формі розвідника. Суд покарав ряженого «співробітника ГУР»
Вибух на підстанції в Єкатеринбурзі у ніч проти 2 березня
Вибух у Єкатеринбурзі: розвідка повідомила, хто може бути причетний до інциденту
До цієї марки-фонозони, у Києві вже встановлювавали схожі, такі як: «Бавовна на Кримському мосту», «Бавовна над кремлем», «Путін у Гаазі», «Імперія зла має впасти»
Знищений російський флот на дні Чорного моря: у центрі Києва з'явилася нова фотозона
Станом на січень 2024 року в українській армії служить 45 587 військовослужбовиць
Скільки жінок служить в українській армії: Міноборони назвало цифру
Для перемоги Україні потрібні підготовлені та навчені резерви, щоб використовувати їх у потрібний час
Як працюватимуть навчальні центри з щойно мобілізованими: деталі від командувача Сухопутних військ
На кількох напрямках точаться позиційні бої, «найгарячіше» під Авдіївкою: аналіз ISW
На кількох напрямках точаться позиційні бої, «найгарячіше» під Авдіївкою: аналіз ISW
За словами розвідниці, жінки в армії можуть виконувати багато різної роботи
Мобілізація жінок. Українська розвідниця зробила заяву, яка розбурхала мережу
Веніславський додав, що питання «зарплатного» бронювання не розглядається Комітетом з питань національної безпеки, оборони та розвідки
Соратник президента розкритикував ідею «зарплатного» бронювання
Дата публікації новини: