Росіяни знову атакували Херсон авіабомбами

Росіяни знову атакували Херсон авіабомбами
Окупанти вдруге за день атакували Херсон авіабомбами
фото ілюстративне

Окупанти ввечері завдали два удари керованими авіабомбами по Херсону

У неділю ввечері росіяни знову завдали ударів керованими авіабомбами по Херсону та Антонівці. Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

«Близько години тому армія РФ завдала по Херсону два удари керованими авіабомбами і два – по Антонівці. Інформація про руйнування і постраждалих уточнюється», – повідомив Мрочко.

Нагадаємо, 24 вересня окупанти вдарили авіабомбами по промзоні у Дніпровському районі та по цивільній інфраструктурі у Корабельному, що в Херсоні. На підприємстві поранень дістала 49-річна жінка-охоронець. 

Також сьогодні зранку противник здійснив авіаційний удар по населених пунктах Херсонщини: Ольгівка, Берислав, Одрадокамянка. За минулу добу по області противник здійснив 83 обстріли (332 снаряди), з них по Херсону – сім обстрілів. Крім того, росіяни вчора атакували Миколаївку з безпілотника і скинули вибухівку на 78-річного місцевого жителя. Чоловік отримав важкі поранення, доставлений до лікарні. Через російські обстріли постраждали двоє херсонців. Травми несумісні з життям отримала 65-річна жінка. Її ворожий снаряд вбив на подвірʼї власного будинку. Також поранено 27-річного чоловіка. Потерпілому надали медичну допомогу, подальше лікування він проходитиме амбулаторно. Внаслідок ворожого обстрілу міста Берислав поранень зазнав 57-річний чоловік. 

До слова, триває 578-ма доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти нашої держави. Противник і надалі ігнорує закони та звичаї війни, використовує тактику терору, обстрілює як військові, так і цивільні об’єкти. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: