Ракетна атака на Дніпропетровщину: кількість поранених та загиблих зростає (оновлено)

Ракетна атака на Дніпропетровщину: кількість поранених та загиблих зростає (оновлено)
19 квітня росіяни атакували Україну ракетами
фото: Сергій Лисак

У Синельниковому є загиблі та постраждалі, серед поранених діти

Зранку, 19 квітня, Росія атакувала ракетами Дніпро та Криворіжжя. Внаслідок чого є 15 поранених людей та двоє загиблих. Повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Лисак зазначив, що у  Дніпрі горить п'ятиповерхівка. Вона частково зруйнована. Під завалами можуть бути люди. Попередньо відомо про шестеро постраждалих.

«На Криворіжжі пошкоджений  інфраструктурний об'єкт. Є руйнування й на Синельниківщині. Там загинула жінка», – повідомив очільник ОВА.

Сергій Лисак наголосив, що повітряна тривога на Дніпропетровщині продовжується. 

Оновлення

Мер Дніпра Борис Філатов повідомляє про дев'ятьох постраждалих внаслідок ракетного удару. Також мер вказав, що росіяни влучили у центр міста.

Оновлення станом на 07:39

Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що у Дніпрі, окрім житлового будинку, пошкоджені два інфраструктурні об’єкти. Загалом у місті двоє загиблих та 15 поранених.

У Павлограді пошкоджене одне з підприємств. У Синельниковому є загиблі та постраждалі. Серед поранених діти. Частково зруйновано чотири приватні будинки, ще вісім пошкоджено.

Лисак повідомив, що частину ворожих цілей збили Сили ППО. Зокрема, тільки за ранок, попередньо, дев'ять ракет. І ще дві вночі. 

Нагадаємо, що о 06:14 відбувся відбій масштабної повітряної тривоги в Україні. Тривога тривала понад годину. Під час повітряної тривоги у Дніпрі та Одесі пролунали вибухи. Внаслідок атаки на Дніпро є влучання у житловий будинок. 

Читайте також: Ракетна атака на Дніпро: є влучання у житловий будинок (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: