Росія вивела у Чорне море підводний ракетоносій

Росія вивела у Чорне море підводний ракетоносій
фото з відкритих джерел

В акваторії Чорного моря бойове чергування у ворожому корабельному угрупованні з 10 одиниць, несе ворожий підводний човен з 4 ракетами типу «Калібр»

Російська Федерація вивела на чергування підводний ракетний носій у Чорне море ввечері неділі, 20 серпня. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

В акваторії Чорного моря бойове чергування у ворожому корабельному угрупованні з 10 одиниць, несе ворожий підводний човен з 4 ракетами типу «Калібр».

Зазначається, що наразі не зафіксовано запусків безпілотних літальних апаратів типу Shahed-136 у південному напрямку. Ворожа авіація, як стратегічна, так і тактична, не проявляє активності.

Водночас в ОК «Південь» зауважили, що на сигнал повітряної тривоги варто реагувати оперативно.

Раніше повідомлялося, що на півдні Сили оборони протягом минулої доби знищили десять човнів, які використовували російські диверсійно-розвідувальні групи, а також 40 окупантів, великокаліберну гармату та п’ять одиниць автобронетанкової техніки. 

До слова, президент України Володимир Зеленський пояснив, що Україна не мала достатньо зброї та іншої техніки, аби починати активний контрнаступ. 

Читайте також: У який спосіб ЗСУ можуть перерізати важливі сухопутні коридори ворога: оцінка ISW

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: