Росія вдарила ракетами по Прикарпаттю: ціль ворога – об'єкт критичної сфери

Росія вдарила ракетами по Прикарпаттю: ціль ворога – об'єкт критичної сфери
Уночі Росія вдарила по енергетичних об’єктах України
фото ілюстративне

Загарбники завдали масованого удару по Україні 

У ніч а 29 березня російські загарбники атакували об'єкт критичної інфраструктури в  Івано-Франківській області. Сили протиповітряної оборони нейтралізували повітряні цілі. Про це повідомила  голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

«Росіяни вкотре здійснили масовану атаку по українських містах, застосувавши різні типи озброєння. Не оминула загроза і Прикарпаття. Ціллю ворога став об'єкт критичної сфери», – розповіла вона.

За словами Онищук, на щастя, обійшлося без жертв.

«На світанку наші відважні захисники неба знешкодили повітряні цілі», – констатувала голова ОВА.

Як повідомлялося, уночі 29 березня російські окупанти вчергове атакували Україну та вдарили по енергетичних об’єктах. До того ж, повідомляється, що наразі на Дніпропетровщині застосовані аварійні відключення, на Харківщині графік погодинних відключень. Унаслідок атаки зазнали пошкоджень теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. До того ж, повідомляється, що наразі на Дніпропетровщині застосовані аварійні відключення, на Харківщині графік погодинних відключень.

Нагадаємо, в усіх областях України вночі 29 березня було оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Станом на 6:08 оголошено відбій. Одночасно окупанти атакували українські міста «шахедами». Також під час тривоги злітав МіГ-31К з аеродрому Саваслейка, росіяни запускали «Кинджали», була балістика з Криму.

Триває 765-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 59 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 16 ракетних та 131 авіаційний удар, здійснив 128 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши БпЛА типу Shahed та крилаті ракети різних типів. Дані щодо даної атаки уточнюються.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: