Росія не розкриває колаборантам інформацію про розташування військ: названо причину

Росія не розкриває колаборантам інформацію про розташування військ: названо причину
РФ через недовіру до колаборантів не говорить їм про розташування військ
фото з відкритих джерел

Росія посилює контррозвідувальний режим на тимчасово окупованих територіях

Російська влада втрачає довіру до колаборантів і людей, які зрадили Україну, тому не говорить їм про розташування своїх військ. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними ЦНС, російським військовим категорично заборонили узгоджувати місця свого розташування з колаборантами з окупаційних адміністрацій. Це робиться для того, щоб уникнути витоку інформації.

Окрім цього РФ посилює контррозвідувальний режим на тимчасово окупованих територіях.

«Особлива увага приділяється тому, щоб місцеві колаборанти не володіли інформацією про розташування російських військ», - сказано у повідомленні.

Як з'ясувалось, росіянам заборонено не лише узгоджувати з окупаційними адміністраціями місце розташування військових, але й залучати цивільних до проведення робіт з облаштування командних пунктів.

Раніше повідомлялося, що жителів Сєвєродонецька, яких російські загарбники затримують за телефонні дзвінки з дахів багатоповерхівок, відправляють рити окопи.

Також на бойовому чергуванні в Чорному морі російські загарбники тримають три ракетоносії – два підводних та один надводний. Усього ворог може вдарити по Україні 16 ракетами «Калібр».

До слова, в оперативному командуванні «Південь» підтвердили, що в районі Антонівського мосту в Херсонській області тривають бої, але просять дотримуватися інформаційної тиші. 

Читайте також: Стали відомі імена окупантів, які контролювали Каховську ГЕС на час підриву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: