Ракетний удар по Полтавщині: влада повідомила деталі

Ракетний удар по Полтавщині: влада повідомила деталі
Унаслідок атаки жертв та постраждалих немає
фото ілюстративне

У Миргородському районі Полтавської області пролунав вибух

У ніч на 16 лютого, російські загарбники атакували ракетами Полтавську область. В епіцентрі обстрілу Миргородський район, влучання було на відкритій території.  Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

«Чергова ракетна атака по Миргородському району. Вночі було влучання на відкритій території. На щастя, жертв та постраждалих немає», – написав Пронін.

Також голова ОВА додав, що упродовж доби на території Полтавської області шість разів лунала повітряна тривога і тривала майже чотири години.

Нагадаємо, у ніч проти 16 лютого у Миргородському районі Полтавської області пролунав вибух. Перед цим в регіоні оголосили повітряну тривогу через загрозу ворожих ракетних ударів.

Раніше в командуванні Повітряних сил Збройних сил України фіксували рух ракет противника у напрямок Миргорода.

Також повідомлялося, що під час масованої ракетної атаки 15 лютого російські загарбники атакували Полтавську область, зафіксовано влучання. Увнаслідок «прильоту» сталася пожежа в складському приміщенні на площі 100 кв м.

Триває 723-тя доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 34 ракетних та 85 авіаційних ударів, здійснив 114 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, навчальні заклади а також об’єкти критичної інфраструктури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: