Пункт пропуску «Краковець» відкриють для легкових авто, прикордонники назвали дату

Пункт пропуску «Краковець» відкриють для легкових авто, прикордонники назвали дату
Через пункт пропуску «Краківець» буде відновлено пропуск легкових автомобілів
фото: dpsu.gov.ua

У липні пункт пропуску на кордоні України та Польщі тимчасово закрили для легкового транспорту

Із 08:00 1 серпня через пункт пропуску «Краківець», що на Львівщині, на виїзд до Польщі буде відновлено пропуск легкових автомобілів. Про це інформує Державна прикордонна служба.

У відомстві також повідомили, що наразі завершують роботи з облаштування павільйону для оформлення пасажирських автобусів. Про початок їх пропуску буде повідомлено додатково.

Пункт пропуску «Краковець-Корчова» після модернізації відкрили 20 червня. Тут збільшили кількість смуг для вантажівок з чотирьох до десяти та створили додаткові павільйони для митного та паспортного контролю.

Також на пункті пропуску збільшили кількість прикордонників та митників. Для їх роботи польська сторона надала спеціальні контейнерні модулі. Планується, що пропускна спроможність буде збільшена щонайменше на 50%.

У липні пункт пропуску «Корчова-Краковець» на кордоні України та Польщі тимчасово закрили для легкового транспорту у зв'язку зі спорудженням захисного павільйону.

Нагадаємо, на Одещині правоохоронці затримали групу осіб, які організували незаконний перетин кордону для військовозобов’язаних. Охоронці порядку затримали зловмисників на гарячому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: