Представник «ДНР» погрожував хімічною атакою у Маріуполі на російському телебаченні

Представник «ДНР» погрожував хімічною атакою у Маріуполі на російському телебаченні
Басурін відкрито говорив про необхідність «звернутися до хімічних військ» 
фото з відкритих джерел

Один із керівників «народної міліції» невизнаної «ДНР» Едуард Басурін розповів про штурм «Азовсталі»

Про намір використати хімічну зброю в Маріуполі представник так званої ДНР заявив просто в ефірі російського телебачення.

Так, один із керівників «народної міліції» невизнаної «ДНР» Едуард Басурін розповів, що штурмувати підземні укріплення «Азовсталі» в Маріуполі немає сенсу – потрібно «звернутися до хімічних військ».

«Там підземні поверхи, тому брати цей об'єкт штурмом сенсу немає. Бо можна покласти велику кількість своїх солдатів, а противник втрат як таких не зазнає. Тому зараз треба розібратися з блокуванням цього заводу, знайти всі виходи і входи – в принципі, це можливо зробити. А після цього вже звернутися, я думаю, до хімічних військ, які знайдуть спосіб, як викурити кротів зі своїх нір», – сказав Басурін.

Нагадаємо, 11 квітня російські окупаційні війська використали проти українських військових та цивільних осіб у місті Маріуполь токсичну речовину невідомого походження, яку скинули з ворожого безпілотного літального апарата.

Раніше повідомлялося, що окупанти погрожують застосувати в Маріуполі хімічну зброю. Представники окупаційної адміністрації «ДНР» вже відкрито погрожують застосувати хімічну зброю проти українських військових, які обороняються на «Азовсталі».

Раніше стало відомо, що ризик хімічної атаки Росії в Україні зростає: РНБО озвучила нові деталі.

Напередодні на Луганщині росіяни влаштували хімічну атаку (відео).

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: