Окупанти обстріляли в Херсоні церкву, тролейбус і рятувальників: є поранені (фото)

Окупанти обстріляли в Херсоні церкву, тролейбус і рятувальників: є поранені (фото)
Наслідки рашистського обстрілу Херсона
фото: Олександр Прокудін / Telegram

Поранено трьох пасажирів тролейбуса, що їхав повз собор у момент російського удару

Зранку російські терористи обстріляли церкву у середмісті Херсона. Про це повідомив голова місцевої ОВА Олександр Прокудін.

«Поранено трьох пасажирів тролейбуса, що їхав повз собор у момент російського удару. Каретою «швидкої» їх шпиталізували», – йдеться в повідомленні.

39-річній жінці та 53-річному чоловіку надається медична допомога, проводиться обстеження.

Тяжкі поранення грудної клітини та закриту черепно-мозкову травму отримав 74-річний дідусь, лікарі борються за його життя.

Згодом під час гасіння пожежі, спричиненої обстрілом у Свято-Катериненському соборі, відбувся повторний обстріл. Постраждали четверо співробітників ДСНС. Всі вони госпіталізовані, їм надається необхідна допомога. Пошкоджена спецтехніка.

Раніше повідомлялося, у ніч на 3 серпня російські окупанти тероризували одразу два райони Дніпропетровщини: Нікопольський та Синельниківський. У Нікопольському районі ворог двічі цілив по Червоногригорівській громаді. Застосовував важку артилерію. Випустив понад півтора десятка снарядів. Пошкоджені чотири приватні будинки. Зачепило й мережі одного з транспортних підприємств і лінії електропередач. А ще – одну зі шкіл.

До слова, триває 526-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулось 44 бойових зіткнення. Ворог продовжує терористичні атаки на Україну. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: