Окупанти в Енергодарі призначили «директором» школи колишнього електрика

Окупанти в Енергодарі призначили «директором» школи колишнього електрика
фото: pixabay.com

Голова «чеснота» Вадима Каретникова – він дуже любить «русскій мір»

В Енергодарі російські окупанти знайшли «ідеального» кандидата на пост «директора» в місцевій гімназії. Він – колишній електрик, повідомляє Запорізька ОВА.

Вадим Каретников, якого окупанти нещодавно закинули на місце «директора» Енергодарської гімназії №2, раніше працював електриком на місцевій АЕС.

Голова «чеснота» Вадима Каретникова – він дуже любить «русскій мір». На цьому все: чоловік взагалі не має профільної освіти, щоб бути директором школи. І до того ніколи не працював в таких закладах.

«Вадим Каретников – великий шанувальник «русского міра». Відомо, що жодного відношення до освітян він не має, як і не має профільної освіти для такої посади. Раніше ця особа працювала електриком на АЕС», – пишуть у Запорізькій ОВА.\

Нагадаємо, російські окупанти намагаються хазяйнувати в Енергодарі. Там вже створили самопроголошені «органи влади», які очолив головний колаборант Андрій Шевчик. Не дивно, що раніше він був депутатом Енергодарської міської ради від ОПЗЖ. Зараз загарбники намагаються зламати опір населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: