Окупанти перетворюють школи на півночі Криму на військові бази

Окупанти перетворюють школи на півночі Криму на військові бази
До Джанкоя прибувають військові РФ

Росія стягує війська на північ окупованого Криму

Росія перекидає свої війська на північ тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

За даними українських військових, у місті Джанкой, на тимчасово окупованій території АР Крим, призупинено навчання у місцевих загальноосвітніх навчальних закладах з їх подальшим використанням для розміщення військовослужбовців збройних сил РФ, які прибувають до міста.

Генштаб ЗСУ інформує, що підтверджуються факти відмови окремих військовослужбовців РФ від участі у бойових діях, що обумовлено низьким рівнем морально-психологічного стану російських окупантів після зіткнень з українськими силами оборони. «Так, зокрема, у пункті постійної дислокації 20-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, близько 130 військовослужбовців відмовились від участі у бойових діях», - йдеться в повідомленні.

Продовжуючи спроби відновити боєздатність окремих підрозділів, військове керівництво Росії планує перекинути на територію України деякі підрозділи зі складу 102-ї російської військової бази, що у Вірменії.

Як повідомлялося, українські військові відкинули російських окупантів від Києва на правому березі Дніпра на відстань до 70 кілометрів. Це унеможливлює будь-який вогонь по столиці України, окрім ракетного.

Збройні сили України продовжували завдати нищівних ударів по угрупованнях військ ворога, що намагаються закріпитися та утримувати захоплені оборонні рубежі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: