Обстріл Полісся із аеродромів Білорусі. Генштаб розповів, що загроза не минула

Обстріл Полісся із аеродромів Білорусі. Генштаб розповів, що загроза не минула
Триває сорокова доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню
фото з відкритих джерел

На Волинському напрямку обстановка змін не зазнала

На Поліському напрямку залишається висока імовірність ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури ворожими літаками, що діють із білоруських аеродромів. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 12:00.

На Волинському напрямку обстановка змін не зазнала, підрозділи збройних сил Білорусі силами до чотирьох батальйонних тактичних груп, продовжують виконувати завдання з прикриття кордону.

Спостерігається переміщення підрозділів Східного військового округу та повітряно-десантних військ з території Республіки Білорусь до Російської Федерації. Переміщення озброєння, військової техніки та особового складу здійснюється залізничним транспортом і повітряним шляхом.

За наявною інформацією, окремі підрозділи 35-ї загальновійськової армії (Бєлогорськ) та 36-ї загальновійськової армії (Улан-Уде) Східного військового округу розміщені у районах населених пунктів Речиця та Ямполь (Гомельська область Республіки Білорусь).

Нагадаємо, українські захисники повністю контролюють місто Прип'ять та кордон з Білоруссю, звідки наступали російські окупаційні війська.

Рашисти облаштували в Білорусі мародерський базар, де продають награбоване в Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: