Обстріл Лимана: зросла кількість жертв через російську атаку

Обстріл Лимана: зросла кількість жертв через російську атаку
Російські окупанти зранку обстріляли Донеччину з реактивної системи залпового вогню
фото: МВС

На Донеччині через атаку РФ загинуло вісім людей та ще 13 поранені

У суботу, 8 липня, близько 10 години ранку російські окупанти завдали удару по місту Лиман Донецької області. За оновленими даними, через атаку РФ загинуло вісім людей та ще 13 поранені. Про це повідомляє МВС.

Як зазначили у відомстві, рятувальники ліквідували пожежі приватного житлового будинку, прибудови до будівлі типографії та 3-х легкових автомобілів, які виникли внаслідок обстрілу.

Нагадаємо, російські окупанти зранку обстріляли Донеччину з реактивної системи залпового вогню.

Зазначимо, у ніч на 8 липня російські окупанти атакували Україну іранськими ударними дронами Shahed-136/131 з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, Краснодарський край). У результаті бойової роботи підрозділами ППО Сил оборони України знищено п'ять ударних БпЛА Shahed-136/131. Частину ударних БпЛА не вдалось перехопити.

Як повідомлялося, уночі окупанти вдарили безпілотниками по Кривому Рогу. Ворог поцілив у сільськогосподарське підприємство. У результаті удару постраждав 26-річний чоловік. Сталося одразу дві пожежі. Загалом вогонь охопив 360 кв. м. Рятувальники його приборкали.

До слова, на ТЕС у Донецькій області, яка неодноразово зазнавала ворожих обстрілів, стався нещасний випадок – впав дах котлотурбінного цеху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: