На Донеччині окупанти обстріляли 13 населених пунктів (фото)

На Донеччині окупанти обстріляли 13 населених пунктів (фото)
Рашисти обстріляли на Донеччині житлові будинки, школу, оздоровчий заклад та залізничну інфраструктуру
фото: Нацполіція

РФ била з ракетних комплексів «Іскандер», «Градів» і «Торнадо», важкої артилерії та танків

У Донецькій області минулу добу, 25 травня, росіяни обстріляли 13 населених пунктів. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені цивільні мешканці.

«Руйнувань зазнали 27 цивільних об’єктів – житлові будинки, школа, оздоровчий заклад, залізнична інфраструктура. На місцях обстрілів працювала поліція, всі злочини РФ задокументовано», – йдеться в повідомленні.

Окупанти обстріляли Авдіївку, Покровськ, Бахмут, Слов’янськ, Мар’їнку, Миколаївку, Святогірськ, Лиман, Південне, Велику Новосілку, Райгородок, Сидорове та Времівку.

Російські війська били з ракетних комплексів «Іскандер», реактивних систем залпового вогню «Град» і «Торнадо», важкої артилерії, танків.

«Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України», – додали у відомстві.

Нагадаємо, що у багатьох областях України ніч проти 26 травня минула відносно спокійно, проте деякі регіони російські війська обстрілювали інтенсивно.

Обстріли на Донеччині відбуваються по усій лінії фронту. За добу – 4 вбитих і 12 поранених цивільних.

У Мар'їнці окупанти також використали запалювальні снаряди, масштаби пожеж уточнюються. Продовжується евакуація населення із прифронтової зони.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: