Мовні закиди Фаріон: Екскомандир «Азова» жорстко відповів мовознавиці

Мовні закиди Фаріон: Екскомандир «Азова» жорстко відповів мовознавиці
Жорін вважає, що правоохоронним органам уже давно час звернути увагу на висловлювання Фаріон
фото з відкритих джерел

Максим Жорін: «Ніхто тобі не давав права відкривати рота у бік бійців «Азова»

Екскомандир полку «Азов», майор ЗСУ, заступник командира 3 окремої штурмової бригади Максим Жорін відповів мовознавиці Ірини Фаріон на закиди щодо російської мови серед «азовців». Свій коментар Жорін спеціально опублікував російською у нецензурній формі. Воїн зазначив, що перша публікація російському на його каналі присвячується особисто Ірині Фаріон.

«Ніхто тобі не давав права відкривати рота у бік бійців «Азову», Третьої штурмової чи будь-якого другого підрозділу української армії. Тому просто йди ти нах*й! P.S. Правоохоронним органам уже давно час звернути увагу на діяльність цієї кінченої п*зди, яка розколює українське суспільство за фізичними методичками», – зазначив Жорін.

Мовні закиди Фаріон: Екскомандир «Азова» жорстко відповів мовознавиці  фото 1

Нагадаємо, ексдепутатка, мовознавиця Ірина Фаріон вважає, що розмовляти українською мовою у війську мають усі, адже це питання дисципліни. «Нарід. Бидломаса має припадок від моєї правди про ухилянтів та москворотих биків, що ганьблять ЗСУ. Гражданє досі не вивчили, що мова ЗСУ – українська, ст. 29. Дякую всім ненависникам. Ви сміття, яке вигребемо з країни неминуче. Інакше війна буде вічно. С*ки і далі служать Путіну. Він вам, бидло, аплодує. А нам своє робити», – написала мовознавиця.

На запитання журналістки про те, що мовознавиця думає про російськомовних бійців полку «Азов», які героїчно тримали оборону Маріуполя, колишня депутатка зауважила, що категорично цього не приймає.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: