Курс психологічної підтримки для прикордонників організують у Латвії

Курс психологічної підтримки для прикордонників організують у Латвії
фото ілюстративне
фото: slovoidilo.ua

100 прикордонників візьмуть участь у курсі

Міністерство внутрішніх справ Латвії збирається провести в Юрмалі курс психологічної підтримки для офіцерів Державної прикордонної служби України. Про це заявляє LETA.

Зазначають, що українським прикордонникам нададуть психологічну підтримку. Крім того, під час курсу їм проводитимуть заняття з фізичної підготовки та забезпечать триразове харчування.

Аби провести курс, українських прикордонників розмістять на базі Центру здоров’я і спорту МВС країни, яка призначена для допомоги латвійським посадовцям.

Також повідомляють, що військові братимуть участь у психологічних та спортивних заходах, як у групах, так й індивідуально. 

У цю програму планують задіяти 100 офіцерів Державної прикордонної служби України. Перша група складатиметься з 40 осіб. Їх у Юрмалі очікують у червні 2023 року. Крім того, латвійська сторона забезпечує транспорт для доправлення українців з українсько-польського кордону й назад.

Нещодавно прикордонники показали, як збили ворожий дрон поблизу Чернігова

Нагадаємо, що раніше повідомляли про те, що російська гімнастка поскаржилася, що в Латвії різко змінилося ставлення до росіян

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: