Кулеба анонсував хорошу новину для України від Німеччини

Кулеба анонсував хорошу новину для України від Німеччини
фото з відкритих джерел

Кулеба зауважив, що не «буде поки що спойлерити», адже скоро стане відомо все

Німеччина вже 24 жовтня, повідомить хорошу новину для України. Таку заяву в ефірі телемарафону зробив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, однак подробиць не уточнив.

За словами Кулеби, в Києві вже є певні досягнення в сфері виробництва зброї. Також, у столиці відбувся форум оборонних індустрій, на якому були укладені ряд меморандумів, угод і альянсів, серед інших подій.

«Завтра від Німеччини прийде одна хороша новина», – анонсував Кулеба, але все ж зауважив, що не «буде поки що спойлерити». Він пояснив, що про новину стане відомо все.

Раніше повідомлялося, що Німеччина оголосила про нову фінансову допомогу для України обсягом 200 млн євро. Кошти підуть на відновлення країни

Нагадаємо, що Німеччина передала Україні новий пакет військової допомоги. Він включає як постачання зі запасів збройних сил Німеччини та промисловості, так і спільні з партнерами, які фінансувалися з фондів Федерального уряду для розбудови безпекового потенціалу.

До слова, проєкт федерального бюджету Німеччини на 2024 рік не передбачає виділення понад 5 млрд євро, які міноборони ФРН потребує на військову допомогу Україні. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: