Філатов повернувся додому із симпатичним пасажиром (фото)

Філатов повернувся додому із симпатичним пасажиром (фото)

«Чудове повернення блудного сина»

фото: Борис Філатов/ Facebook

Мер Дніпра Борис Філатов привіз із Чернівців хвостатого

Міський голова Дніпра Борис Філатов допоміг юристові Володимиру Плетенку доставити пса Оскара із Чернівців. Про це юрист повідомив у Facebook.

«Із початку війни пішов у військкомат. Катерина Плетенко з Оскаром поїхала до західної України. Там лишила його у волонтерів, повернулася назад. Не вдалося з ним приїхати. Так і був на дачі охоронцем. Забрати із Чернівців було важко. Я на службі. Катя – працює. Вирішили викласти пост у Facebook. Практично одразу ж на посаду відповів мер Дніпра та запропонував свою допомогу. Дякую великому Борису Філатову за доставку собаки. Хлопець дістався додому комфортно і з вітерцем», – написав власник пса.

290928463_5227240687345473_2633949055467271048_n

Нагадаємо, днями мер Дніпра Борис Філатов попередив, що залишить Україну на деякий час. Він їде на міжнародну конференцію у Швейцарію.

Раніше мер Філатов пояснив, що відчуває до росіян. Він назвав росіян «істотами, які годуються брехнею, смокчуть гній пропаганди та цілодобово купаються у бруді та ненависті». Також Філатов назвав «єдину проблему» Дніпра під час війни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: