Ексначальника «народної міліції ЛНР» Філіпоненка підірвали у Луганську

Ексначальника «народної міліції ЛНР» Філіпоненка підірвали у Луганську
Минулого року на окупанта вже робили замах
фото з відкритих джерел

В результаті вибуху Філіпоненко отримав травми, несумісні з життям

У тимчасово окупованому Луганську сьогодні, 8 листопада, загинув депутат «народної ради ЛНР», колишній начальник управління «народної міліції ЛНР» Михайло Філіпоненко. Про це повідомив інший депутат так званої «ради» Юрій Юров.

Він не розкрив обставин загибелі колаборанта, але у росЗМІ пишуть, що вибуховий пристрій спрацював у автомобілі Філіпоненка, внаслідок чого той отримав поранення, несумісні із життям. Фото з місця ліквідації можна подивитись тут.

Зазначається, що 21 лютого минулого року на Філіпоненка вже робили замах – біля будівлі представництва «ЛНР» було підірвано машину зрадника. Тоді постраждав водій транспортного засобу, а Філіпоненко дивом уцілів.

Варто додати, що Філіпоненко народився у 1975 році в Луганську, закінчив Київський національний університет будівництва та архітектури, невдало балотувався до Верховної Ради України від партії «Нова політика».

З 2014 року служив у так званій «Народній міліції ЛНР», брав участь у бойових діях. Мав звання «полковника артилерії». З 2017 року виконував обов`язки начальника «управління народної міліції ЛНР». У вересні 2023 року обраний депутатом «народної ради ЛНР», став керівником фракції ЛДПР.

Нагадаємо, нещодавно українські військові ліквідували командира російського козачого батальйону «Терек» із позивним «Кедр». Відомо, що росіянин встиг взяти участь у війнах в Афганістані та Чечні, а також охоче долучився до так званої Спеціальної воєнної операції в Україні.

Триває 623-тя доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 45 бойових зіткнень, авіація Сил оборони завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та чотири - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: