Чи наступатиме ворог на Харків? Місцева влада закликає не розслаблятися

Чи наступатиме ворог на Харків? Місцева влада закликає не розслаблятися
Роман Семенуха (ліворуч) закликає харків'ян не легковажити, бо Росія ще досить сильна і може повторити наступ на столицю Слобожанщини
фото з соцмереж

Росія має безмежні ресурси, у порівнянні з нами: не можна мати легковажних настроїв

Обласна влада вважає Харків достатньо захищеним, але не поділяє легковажності деяких містян. Про це заступник голови Харківської обладміністрації, екснардеп Роман Семенуха розповів у інтерв’ю «Главкому».

«Сам рівень і Збройних сил, і територіальної оборони без перебільшення – це інша армія, ніж була під час першої фази війни (з 2014 року – ред.)», – пояснив Семенуха.

Втім, заступник голови ОДА не вважає за потрібним «закидати шапками москалів», бо ті теж навчаються на своїх помилках і набувають досвіду.

«Росія має безмежні ресурси, у порівнянні з нами, і не можна мати легковажних настроїв», – нагадав Роман Семенуха, разом з тим відзначивши, що мотивація окупантів та захисників серйозно відрізняється. Хоча екснардеп визнав, що підтримання бойового духу населення теж потрібне, але важливо не перегинати з цим палку.

Разом з тим, заступник військового губернатора Харківщини проаналізував ситуацію на півдні області. «Те, що зараз відбувається в напрямку Барвінкове-Ізюм, безумовно, є однією з тих дуже гарячих точок, яка буде багато вирішувати в цій фазі. Хоча ми не знаємо, насправді, скільки буде цих фаз війни», – пояснив Семенуха.

Нагадаємо, раніше Семенуха розповідав, як окупанти пропонували керівникам Харківщини здатися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: