Черкаси: з-під завалів врятовано одну особу (відео)

Черкаси: з-під завалів врятовано одну особу (відео)
фото: ДСНС

Кількість травмованих зросла до семи

У Черкасах триває рятувальна операція внаслідок удару російських ракет. Під  завалами зруйнованої будівлі може бути до 29 людей. Про це повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації (ОВА) Ігор Табурець.

«Кількість травмованих зросла до семи. Рятувальна операція триватиме до кінця доби», – повідомив Табурець.

Голова МВС Ігор Клименко оприлюднив кадри роботи рятувальників на місці влучання.

«Черкаси. Відео порятунку людини з-під завалів. Рятувальна операція триває. Шукаємо постраждалих, які ймовірно ще можуть перебувати під завалами», – написав Клименко.

 

За повідомленням Державної служби із надзвичайних ситуацій, внаслідок ракетного удару зруйнована будівля готелю. В результаті виникла пожежа, а також загорання торгівельних павільйонів на ринку.

«Унаслідок атаки росіян по Черкасах станом на 9:30, попередньо, постраждало дев’ять осіб та 13 осіб евакуйовано. З-під завалів врятовано одну особу», – йдеться у повідомленні.

Також рятувальники повідомили, що ліквідували пожежу торгівельних павільйонів на площі 750 кв.м. «Продовжується гасіння незначних осередків під завалами готелю. Тривають пошуково-рятувальні роботи», – зазначили в ДСНС.

Нагадаємо, у четвер, 21 вересня, зранку російські терористи завдали ракетного удару по Черкасах. Унаслідок роботи ППО маємо падіння уламків у центральній частині міста. Зокрема, постраждав об’єкт соціальної інфраструктури

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: