Коронавірус: в Україні перевіряють п’ять нових підозр

Коронавірус: в Україні перевіряють п’ять нових підозр
В Україні перевіряють п’ять нових підозр на коронавірус

В Україні вже перевірили 43 зразки з підозрою на COVID-19

В Україні 10 березня отримано 5 повідомлень щодо нових підозр на COVID-19. Два зразки вже надійшли у вірусологічну лабораторію, проводять дослідження.

Про це повідомив сьогодні, 11 березня, на брифінгу заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

«Ще три зразки ми отримаємо сьогодні, проведемо дослідження і про результати поінформуємо 12 березня», – зазначив Ляшко.

«Загалом, в Україні було перевірено 43 зразки з підозрою на COVID-19, підтверджено лише 1 випадок – у Чернівецькій області, про який повідомляли раніше, – розповів Віктор Ляшко. – Всі 43 особи на час перевірки були ізольовані, за контактним особами було встановлено медико-санітарне спостереження».

Нагадаємо, з 12 березня у Києві запроваджується план протиепідемічних заходів та обмежень, що діятимуть попередньо до кінця березня.

У Польщі масово зачиняються школи та університети через коронавірус. Міністр науки та вищої освіти Ярослав Говін разом із прем’єр-міністром та кількома іншими міністрами заявив, що міністерство розглядає можливість тимчасового припинення занять в університетах. Ректори вроцлавських університетів вирішили скасувати всі заняття через загрозу поширення коронавірусу.

У Німеччині скасовують культурні заходи у великих державних театрах, оперних і концертних залах. Фольсбюне і Deutsches Theater Berlin тимчасово призупинили роботу.

У міністерки охорони здоров’я Великої Британії та депутатки-консерваторки Надін Дорріс виявили китайський коронавірус.

Уряд сьогодні може запровадити карантин у навчальних закладах на всій території України.

Сьогодні, 11 березня, виявили 24 нові випадки інфікування коронавірусом COVID-2019 в Австрії. Загальна кількість хворих у країні сягнула 206 осіб.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: