Прощання з Ніною Матвієнко затягується: прийшла шокуюча кількість людей (фото, відео)

Прощання з Ніною Матвієнко затягується: прийшла шокуюча кількість людей (фото, відео)
Черга з бажаючих попрощатися із Ніною Матвієнко
фото: glavcom.ua

На скільки годин ще продовжено прощання поки невідомо

У Києві триває прощання з Ніною Матвієнко. Незважаючи на те, що воно мало закінчитись о 13:00, його продовжили через велику чергу шанувальників Ніни Митрофанівни, які хочуть з нею попрощатися. Про це повідомляє кореспондент «Главкома».

На скільки годин ще продовжено прощання поки невідомо.

Павло Мовчан
Павло Мовчан
Володимир Моїсеєнко та Володимир Данилець
Володимир Моїсеєнко та Володимир Данилець
Володимир Моїсеєнко та Володимир Данилець
Володимир Моїсеєнко та Володимир Данилець

Попрощатися з народною артисткою прийшли спікер Ради Руслан Стефанчук. А також колеги – Павло Зібров, Монатик, Валентина Ковальська, Олег Скрипка, вокаліст ТНМК Олександр Сидоренко (Фоззі), а також артист Володимир Гришко.

Нагадаємо, 8 жовтня пішла з життя легенда української сцени, Народна артистка України Ніна Матвієнко. 10 жовтня їй виповнилося б 76 років. Причини смерті жінки наразі невідомі.

Раніше президент Зеленський висловив співчуття рідним і близьким Народної артистки України Ніни Матвієнко. Також мер столиці Кличко висловив співчуття у звʼязку зі смертю Народної артистки України та Почесного громадянина міста Києва Ніни Матвієнко. 

Чимало українців та колег артистки публікували співчутливі дописи в пам’ять про легендарну співачку, віддавали шану її таланту. Однак були й такі, хто в день смерті артистки наважився закидати їй сепаратизм та ватні погляди. Зокрема, пригадали, що Ніна Матвієнко називала російсько-українську війну братовбивчою, не виступала в зоні АТО і навіть проклинала захисників України. Тим часом історик і журналіст Едуард Андрющенко оприлюднив у мережі документи, котрі свідчать, що КДБ стежив за Ніною Матвієнко через проукраїнську позицію.

До слова, Ніна Матвієнко від початку повномасштабного вторгнення їздила країною з благодійними концертами, виступала і в бомбосховищах, і у шпиталях.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: