Мінкульт запевнив, що наступне Євробачення точно пройде в Україні

Мінкульт запевнив, що наступне Євробачення точно пройде в Україні
фото з відкритих джерел

Ткаченко: «Де саме – у відбудованому Маріуполі чи в якомусь іншому місці, колеги будуть радитися»

Міністр культури Олександр Ткаченко упевнений, що Євробачення-2023 обов’язково пройде в Україні. Про це він заявив в ефірі національного телемарафону.

«Україна вже двічі проводила Євробачення, і завжди була ця дискусія (щодо місця проведення – ред.). Я думаю, що не оминути нам її і зараз. Але нам важливо зосередитися на тому, що, по-перше, сам конкурс буде в Україні. Тому що хтось уже починає говорити:«А давайте шукати запасні майданчики». ні, це сто відсотків!», – заявив міністр.

Ткаченко не розглядає інших варіантів місць проведення Євробачення-2023

«Де саме – у відбудованому Маріуполі чи в якомусь іншому місці, колеги будуть радитися, тому що суспільство у нас толерантне», – зауважив Ткаченко.

Міністр також додав, що в Італії міста змагалися за право проводити Євробачення цього року. «Я думаю, що це питання найближчим часом також будемо обговорювати», – зазначив він.

Нагадаємо, музикант Kalush Orchestra заграв на сопілці на київському вокзалі. До слова, переможці Євробачення-2022 Kalush Orchestra виконали свій хіт Stefania на кордоні України.

Нагадаємо, 15 травня в італійському Турині відбувся фінал «Євробачення-2022»: переможницею конкурсу стала Україна. Гурт Kalush Orchestra у фіналі конкурсу виступав під номером 12 із піснею Stefania. Друге місце посіла Велика Британія, третє здобула Іспанія.

Під час виступу Kalush на сцені «Євробачення» закликав урятувати бійців із «Азовсталі» (відео).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: