Поплавський озвучив розмір своєї пенсії

Поплавський озвучив розмір своєї пенсії
Поплавському і на пенсії є чим займатися
Фото: скріншот із відео «Світського життя»

На заслуженому відпочинку зірковий ректор має намір приділити більше часу онуку та рибалці

Михайло Поплавський, який уже має державну пенсію, зізнався, що не знає її розміру. За словами артиста, виплату отримують помічники, і гроші одразу розходяться.

– Думаю, що я отримую як народний депутат пенсію десь у районі 16-17 тисяч гривень, – зізнався він у програмі «Світське життя».

Він також поділився із ведучою Катериною Осадчою своїми планами на найближче майбутнє. Зокрема розповів, що не має наміру продюсувати невістку Аліну Поплавську, яка розпочала сольну кар’єру, бо у нього «є чим займатися».

– Я сказав, якщо хочеш співати – співай, хочеш танцювати – танцюй. Це твоя зіркова дорога, як ти стартанеш, як ти реалізуєш свої творчі здорові амбіції, залежить твоє щасливе здорове майбутнє, – пояснив свою позицію Поплавський.

Натомість зірковий ректор має намір приділити більше часу онуку, а наприкінці осені відсвяткувати новосілля у новому будинку в селі.

– Головне, там у мене і ресторанний бізнес, і готельний, і аграрний. Ну і потрібно більше часу на риболовлю, хочеться до води, потрібно просто пожаліти себе, – сказав артист.

Нагадаємо, Поплавський зізнався що збирається піти у відставку з посади ректора Київського університету культури і мистецтв.

Нещодавно Поплавський презентував романтичний і водночас провокаційний кліп на нову пісню «А ми з тобою любовники».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: