Окупанти кинуть «мобілізованих» з ОРДЛО наступати на Одесу та Київ – Генштаб

Окупанти кинуть «мобілізованих» з ОРДЛО наступати на Одесу та Київ – Генштаб
Загарбники формують підрозділи у складі першого та другого армійських корпусів для штурму населених пунктів на території України
фото з відкритих джерел

Російські загарбники збираються штурмувати Київ та Одесу

Начальник Генштабу Збройних сил Валерій Залужний заявив, що людей, яких російські окупанти мобілізували в ОРДЛО, планують використати для наступу на Одесу та Київ. Генерал повідомив, що там вже формують підрозділи у складі першого та другого армійських корпусів для штурму населених пунктів на території України.

Деяких з них перекинуть через Ростовську область та Краснодарський край на тимчасово окупований півострів Крим. Окупантами планується проведення морської наступальної операції, мета якої – захопити Одесу.

Іншу частину відправили в Білгород. Звідти окупанти збираються штурмувати Київ. Мобілізованих будуть розміщувати, за словами Залужного, у першому ешелоні як «гарматне м'ясо».

«Це воєнний злочин і кричуще порушення Конвенції про захист цивільного населення під час війни. Це також черговий доказ повного підпорядкування 1 і 2 АК 8-ій армії ЗС РФ», – наголосив він.

Нагадаємо, ще перед початком широкомасштабного вторгнення РФ в Україну, в ОРДЛО окупанти почали забирати на війну неповнолітніх.

Наразі найнебезпечнішими напрямками на Київщині залишаються житомирська траса, напрямок Буча-Ірпінь-Гостомель та північна частина Вишгородщини.

Сьогодні в Ірпіні через обстріл російських військових загинула дитина.

А ось білоруські військові відмовляються наступати на Україну.

Як повідомлялося, потужні вибухи пролунали у ніч на 3 березня в районі станції метро «Дружби народів».

Нове бомбардування Києва потрапило в прямий ефір іноземних журналістів.

Увечері 2 березня окупанти завдали новий ракетний удар по Києву: вибухнуло біля залізничного вокзалу. Згодом стало відомо, що ворог цілився в Міноборони. Біля київського вокзалу впали рештки ракети (відео).

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: