Напад на інкасаторів Приватбанку: викрадено 1,8 млн грн

Напад на інкасаторів Приватбанку: викрадено 1,8 млн грн
Заблокувавши виїзд інкасаторського авто, погрожуючи застосуванням зброї і фізичної сили, грабіжники заволоділи касетами з грошима для банкомату 

Водій інкасаторського автомобіля отримав тілесні ушкодження

Приватбанк виплатить винагороду в розмірі 100 тис. грн за інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які вчинили напад на інкасаторський автомобіль банку в Ірпені (Київська область). Про це повідомила керівник прес-служби банку Інна Музичук на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, сьогодні вранці під час планової інкасації банківського відділення на інкасаторський автомобіль Приватбанку було скоєно напад групою невідомих злочинців.

«Збивши водія-інкасатора викраденим автомобілем і заблокувавши виїзд інкасаторського авто, погрожуючи застосуванням зброї і фізичної сили, грабіжники змогли заволодіти касетами з грошима для банкомату й втекти. Водій інкасаторського автомобіля отримав тілесні ушкодження», - розповіла Музичук.

За даними служби безпеки банку, з інкасаторського авто викрадено 1,8 млн грн в спеціальних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників уникнути відповідальності.

За кілька хвилин після скоєння злочину в регіоні було оголошено план «Перехоплення».

«Численні докази дають можливість розслідувати злочин по гарячих слідах, банк звертається до всіх мешканців Ірпені та Київській області повідомляти в поліцію у разі виявлення банкоматних касет або підозрілих дій осіб, які можуть мати причетність до злочину», - зазначив керівник служби безпеки Приватбанку Сергій Болотін.

«За будь-яку інформацію про осіб злочинців або місцезнаходження викрадених касет для банкоматів, яка допоможе якнайшвидше розкрити злочин, буде виплачено винагороду в розмірі 100 000 грн. Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, на електронну пошту [email protected], а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується», - йдеться в повідомленні прес-служби Приватбанку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: