Віктор Небоженко Політолог, соціолог

Важливі ознаки поразки Росії

Фаворит Путіна Пригожин вдало дефрагментує російську армію на фронті

Для України у боротьбі з Росією кращим є криміналізація путінського режиму, ніж його зміцнення

Численні солодкі розмови та обговорення про те, як відбудеться дефрагментація Росії, як розвалиться Росія в умовах, коли ми ще не звільнили окуповані території України, є дуже наївними чи безглуздими.

Нехай моделі та способи розвалу Росії обговорюють майбутні геополітичні бенефіціари та користувачі цього загадкового та страшного процесу деконструкції та розпаду країни-агресора. З нашого боку, обговорення загибелі Росії є симетрією обговорення Кремлем розвалу та загибелі України. Не можна наслідувати ворога, якщо ми впевнені у своїй перемозі.

А ось перспективи та способи обвалення режиму особистої влади Путіна та поразка російської армії для нас дуже важливі. Тим більше, деякі важливі ознаки цих процесів вже відбуваються в Росії.

Так фаворит Путіна, рецидивіст, власник приватної армії найманців і зеків Пригожин вдало дефрагментує російську армію на фронті й одночасно сильно дискредитує путінський режим.

Для України у боротьбі з Росією краще криміналізація путінського режиму, ніж його зміцнення під час війни.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: