«Незалежні кандидати» від Партії регіонів: перший пішов

Нещодавно вулицями Хмельницького замайоріли зелені сіті-лайти з портретом президента корпорації «Оболонь» Олександра Слободяна.

Нещодавно вулицями Хмельницького замайоріли зелені сіті-лайти з портретом президента корпорації «Оболонь» Олександра Слободяна. Суть «німого» зображення підсилює гасло, що має діяти на підсвідомість місцевих мешканців: «Хмельничанин, який створив національну корпорацію «Оболонь». Креативно, але…

Тривалий час Олександр В’ячеславович веде кулуарні перемовини з Хмельницькою облдержадміністрацією на предмет виборчого тоталізатора. Мовляв, до цього часу у регіоналів немає виграшної «конячки», яку можна було б пустити на вибори по хмельницькій мажоритарці (округ №187). Зробіть ставку на мене, не молодого, але кар’єрного підприємця, інвестора, який тримає у Красилові Хмельницької області підрозділ корпорації «Оболонь», де розливають мінеральну воду та «Живчик». До слова, корінні зв’язки з Хмельниччиною у пана Слободяна обриваються на селі Іванківці Городоцького району, де минулого його дитинство. Що стосується прив’язки до самого обласного центру — Хмельницький, то у його біографії повністю білі плями. Значить місцевих мешканців дурять?

Цілком ймовірно, що на кін поставлене респектабельне майбутнє кандидата-мажоритарника. Адже «вихід у люди» Олександра Слободяна у часі співпав з об’єднанням ющенківської сили «Наша Україна» з Українською народною партією та Конгресом українських націоналістів. Окремі політологи схиляються до думки, що такий симбіоз на руку Партії регіонів саме на Західній Україні, та слугуватиме губкою, що всмоктує в себе опозиційно налаштований електорат. Якщо вірити цим припущенням, то київський пивовар Слободян (з 1999 року - заступник голови Української народної партії Юрія Костенка) вписується у портрет незалежного кандидата від влади по хмельницькій мажоритарці. Тим паче, що такий тренд, з огляду на політичну кон’юнктуру, надто актуальний.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: