Петро Порошенко П'ятий президент України

На армію грошей немає, зате на телеканал дають мільярд

Депутати мають займатися захистом держави, а не політичними чварами
фото з відкритих джерел

Фінансування державних медіа мають проходити через сесійну залу

Витрачати півтора мільярда бюджетних коштів на боротьбу з опозицією, коли ворог стоїть на кордонах – це злочин.

Три роки не підвищується грошове забезпечення в армії, бо «немає грошей». Зірвані тендери на закупівлю пального, бронежилетів, медичного, харчового забезпечення. Кажуть – нема грошей. А 320 мільйонів на це неподобство в них є для того, щоб за рахунок бюджетних коштів паплюжити опозицію, паплюжити лідерів опозиції, паплюжити наших міжнародних партнерів. Я впевнений у тому, що зараз коїться злочин.

Я впевнений, що подібні кошти мають проходити через сесійну залу на затвердження кошторису. Через бюджетний комітет, через підпис як зміни в законі. Витрачати більше мільярда на російськомовний телеканал ДОМ, який був передбачений для того, щоб мовити на окуповані території.

Замість цього в порушення закону про мову, закону про телебачення російськомовний проросійський контент розповсюджувати на всю територію України – це божевілля

В цих умовах півтора мільярда витрачати без тендерів Прозорро, не покривши першочергові витрати, коли ворог стоїть біля наших кордонів, витрачати на те, щоб боротися з опозицією.

І в такий спосіб намагатися хоч якось утримати свій рейтинг, зруйнований всілякими «Гогілашвілі», «друзями президента», чи через ці польоти, через офшори Pandora Papers, чи через «вагнергейт». І ми зараз знаємо вже механізм злиття інформації. Намагатися переключити увагу – це злочин. І опозиція, і наші міжнародні партнери точно цього не допустять.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: