Остап Дроздов Журналіст

Ми Україна, а не запасна Росія

Адекватні росіяни, якщо й існують, нехай наводять лад у своїй країні
фото з відкритих джерел

Про імпорт «хороших руских» не може бути й мови

Вирвіть собі язик і направте мозок – хто дійсно вважає, що т.зв. звані «хороші рускі», «опозиціонери» і будь-хто з інших їхніх «проукраїнських» мають переїхати до України на постійне місце проживання.

Я вже не вперше чую ці меншовартісні ідейки – мовляв, треба сюди перетягнути всі їхні закриті медузи, дожді, всіх сочуствующих артистів, музикантів, письменників та естрадних гумористів, коториє за Україну.

У цьому відео я пояснюю, чому категорично проти. Мають своє государство – хай із нього роблять Росію своєї мрії, скидають диктатора і міняють свою родіну з середини.

Про імпорт «хороших руских» я й чути не хочу. Бо насправді проблема значно глибша. Вони розцінюють Україну як запасну Росію.

Мовляв, основна Росія зламалася – то ми нагрянемо в Україну й будемо там робити все те, що не дають робити на батьківщині. А дзуськи вам!

Свободолюбна Україна – це, даруйте, не запасна Росія, в якій можна реалізовувати все, що прикрутив путін на історіческой родінє.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: