Олександр Кочетков Аналітик, політтехнолог

Прапор над Херсоном. Провокація чи відступ росіян?

У Херсоні з будівлі ОДА зник російський прапор
фото з відкритих джерел

Швидше за все, окупанти на правому березі Херсона спробують чинити опір ЗСУ

Бачу багато публікацій щодо того, що з будівлі Херсонської обладміністрації, де розміщувалася управа окупантів, знято прапор із двоголовим курчам. І це, мовляв, означає, що окупанти готують Херсон, принаймні, його правобережну частину до здачі.

Повинен розчарувати надмірних оптимістів: це нічого не означає.

Неодноразово звертав увагу, що окупанти – кінчені фетишисти. І розуміючи символізм усіх цих прапорів, знаків «Z» та «V» та іншого, вони будуть дуже обережні. Відповідно, прапори загарбників продовжують висіти на низці адміністративних будівель Херсона, наприклад над мерією.

А курча-мутант з обладміністрації, окупанти, судячи з усього, просто мають намір перевісити на іншу будівлю на лівому березі Дніпра, де вони вирішили влаштувати новий колаборантський офіс.

Нам треба стежити не за тим, коли знімають окупаційну ганчірку, а за тим, коли та де знову піднімається прапор України. А те, що він повернеться до Херсона, сумнівів немає.

Швидше за все, окупанти на правому березі спочатку спробують чинити опір ЗСУ, щоб нещодавно призначеного Суровікіна не звинуватили у зраді, а потім будуть тікати на лівий берег із наміром організувати там серйозну оборону. Вийде, що й наказ Путіна «Не здавати Херсон» буде виконаний, і живу силу окупантів вдасться вивести з котла.

Ось тільки ЗСУ такий хитрий план готові поламати та роздавити угруповання ворога.

Читайте також: 
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: