Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Києву необхідно створити одне посольство в Мінську: і для Білорусі, і для Росії

Ми знаходимося в новій дипломатичній площині: ані від Московії в Україні, ані від нас у них - тепер послів немає. Є лише тимчасові повірені.

Фактично юридично завершена процедура пониження рівня дипстосунків) 
До честі України, це відбулося з нашої ініціативи, хоч і в пасивному режимі) Спочатку ми відкликали свого посла і призначили тимчасового повіреного, а потім не дали Путіну призначити свого.
Оскільки усі проблемні точки між нашими країнами вирішуються у Мінську, то, можливо, необхідно створити одне посольство в Мінську, яке би займалось двома країнам - і Білоруссю, і Московією? Така практика поширена у світі. Припустимо, деякі посольства спільні для України і Московії і знаходяться вони в Москві. Приміром, Ірландії.
Я проти повного розриву дипстосунків і передовірення представляти наші інтереси третій країні. А от продовжити понижувати рівень стосунки офіційно і не офіційно - це було б доречно))))
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: