Олексій Гончаренко Народний депутат

«Ракети добра». Росіяни цинічно виправдовують свої злочини

У Кривому Розі внаслідок ранкового обстрілу окупантів по житловому будинкові загинуло подружжя та 64-річна жінка
фото з відкритих джерел

Топ-брехні і маніпуляцій від рашистів за сьогодні

Одна пропагандистська мразота сказала, що вони запускають «ракети добра».

Інша говорить, «хай українці подякують ППО за те, що сидять без світла». Ще одна каже – перестаньте стріляти та просити зброю (в тому числі Patriot!!!), тоді все буде добре.

Ці тези означають тільки одне – у рашистів дуже палає, що в нас добре працює ППО і що нам допомагають наші союзники.

Пропагандисты звикли казати на чорне біле, на хороше – погане. Так вони завжди працювали. Але хочеться, щоб ми не забували: не енергетики не дають нам світло, не ППО винна, що в нас проблеми з водою та теплом. В цьому тільки одна причина – Росія.

Так, є попадання, так, нам всім не подобається сидіти без світла. Ми цього не відкидаємо і визнаємо. Але наші сили ППО працюють як титани і зберігають життя тисячам українців.

Сьогодні на нашу країну летіло більше 70 ракет. 60 з них сбили. Що б сталося, якби долетіли всі, я думаю, можна навіть не казати.

Пропагандисти і далі будуть маніпулювати, вони і далі будуть намагатися сіяти сумніви. Але нам треба мати критичне мислення та тримати бойовий дух. Розумію, це складно робити, коли всі 10 місяців тільки і треба, що триматись. Але є принципова різниця: їм є куди тікати та відступати. А ми не зробимо ані кроку назад.

Читайте також: 
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: