Антін Мухарський Український митець, письменник, шоумен

У Росії живуть мільйони українців: чи є там хоч один приход української церкви?

Керівництво Російської православної церкви в Україні і надалі хоче називатися УПЦ

«Люблю вас, вороги України, бо ви робите мене сильнішим та мудрішим»

А скажи но мені, російський православний люд в Україні: чого піднялася така буча з тим церковним перейменуванням? Адже після окупації Криму колишні церкви УПЦ МП тихесенько собі стали РПЦ, і ніхто з того ґвалту не чинив? То певне ви, відпрацювавши цей гібридний трюк у Криму, таки чекаєте поки Росія прийде «визволяти» і вас...

І вже тільки по тому без «пилу і шуму», гомону про «утиски прав» і зойки про «свободу віросповідання» назветесь тим, ким по суті і є. Сатана - батько брехні! Не брешіть хоч самі собі... Не беріть гріха на душу. Самі все прекрасно знаєте і розумієте. Бо ніякі ви не раби Божі, а раби брехливої імперської пропаганди. Бог є любов!

Люблю вас, вороги України, бо ви робите мене сильнішим та мудрішим. Та й взагалі, як сказав англійський драматург Шерідан: «Чим порядніша людина, тим більше у неї ворогів». То з Україною так само - чим більше ми вилюднюємося, тим більше скаженіють вороги! Алілуйя!

PS І насамкінець: в Росії живуть мільйони українців: чи хтось знає, чи є там хоч один приход української церкви? Заздалегідь вдячний за відповідь!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: