Сергій Фурса Фінансовий експерт

Судовий процес над Коломойським має проходити в США

Тільки Коломойський обере ізолятор СБУ, якщо альтернативою є туристична поїздка до США чи Європи
фото: Олександр Магула/Суспільне

Довіра буде тільки тоді, коли в залу суду Коломойського заведе ФБР, але аж ніяк не СБУ чи БЕБ

Коломойський на лаві підсудних – це звісно унікальний кадр. Який сам Коломойський навряд чи міг уявити раніше, наприклад, 31-го грудня 2018 року. І про який багато людей мріяли роками.

Але і сам Коломойський є унікальний кадр. Бо тільки Коломойський обере ізолятор СБУ, якщо альтернативою є туристична поїздка до США чи Європи. Тим більше, в нього вже є такий зручний спортивний костюм з логотипом футбольного клубу, який з ним, звісно, абсолютно не пов‘язаний.

Хоча про що ж я… громадяни України до 60 років не можуть поїхати за кордон. Хіба що як досвідчені волонтери. А Ігор Валєрьєвіч хто завгодно, але не волонтер…

…Проте дуже досвідчений.

Але правда в тому, що єдиний судовий процес над Коломойським, якому дійсно буде довіра має проходити в США. А будь-який судовий процес над Коломойським в Україні буде викликати сумніви у суспільства. І не важливо, будуть на це підстави чи суспільство буде в полоні теорій змови.

Довіра буде тільки коли в залу суду Коломойського заведе ФБР, але аж ніяк не СБУ чи, прости господи, БЕБ.

До речі, це (ФБР, яке заводить Коломойського до зали Американського суду) збільшить рівень довіри до української влади з боку Вашингтону. Що може призвести до більш швидких рішень по поставках озброєння, наприклад.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: