Переможець Усик вибачився перед польськими вболівальниками

Переможець Усик вибачився перед польськими вболівальниками
Фото з відкритих джерел

«Гловацьки - хороший спортсмен, але сьогодні був не його вечір», - Олександр Усик

Олександр Усик відповів на запитання ведучих вечора професійного боксу у Гданську відразу після бою, прямо в рингу арени в Гданську.

«Прошу вибачення у польських уболівальників, нічого особистого, це спорт», - відразу спробував розрядити обстановку наш спортсмен, якого постійно освистували місцеві глядачі, повідомляє УНІАН.

Говорячи ж про поєдинок, Усик зазначив: «Я грамотно провів бій. Це заслуга мого тренера, що не пішов у розміни, продовжував тримати дистанцію, не відповідав на провокації. Було багато всіляких нюансів, але я зміг витримати ту лінію, яку взяв спочатку. І тільки завдяки цьому зумів перемогти».

А відповідаючи на запитання польських журналістів про те, чого не вистачило його суперникові, зазначив: «Я не знаю що треба робити Гловацьки, це завдання його тренера. Підказати йому, що потрібно робити Кшиштофу далі. Це хороший боксер, але сьогодні був не його вечір».

Нагадаємо, у березня Олександр Усик посів п'яту сходинку рейтингу найкращих боксерів за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) у першій ваговій категорії.

Напередодні британський телеканал BoxNation склав свій рейтинг найперспективніших боксерів світу. Очолив цей рейтинг українець Олександр Усик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: