На Херсонщині БРДМ протаранив «Ніссан»: є жертви

На Херсонщині БРДМ протаранив «Ніссан»: є жертви
Автомобіль «Ніссан Примастар» внаслідок зіткнення з БРДМ перевернувся

Пасажир автомобіля «Ніссан Примастар» від отриманих травм помер по дорозі в лікарню

Сьогодні, 1 серпня, в Голопристанському районі Херсонської області зіткнулися автомобіль «Ніссан Примастар» та бойова розвідувально-дозорна машина, внаслідок чого загинув пасажир мікроавтобуса. Про це повідомляє прес-служба поліції Харсонської області.

«Сьогодні в чергову частину Голопристанського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими. Чоловік розповів, що неподалік від с. Чулаківка зіткнулися автомобіль «Ніссан Примастар» та бойова розвідувально-дозорна машина. На місце пригоди виїхали керівництво і слідчо-оперативна група районного відділення поліції та працівники слідчого управління обласного главку поліції», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські попередньо встановили, що на 21 км автодороги Гола Пристань – Залізний Порт у БРДМа, який рухався на буксирі, відбулося пошкодження лівого переднього колеса і військова техніка виїхала на зустрічну смугу руху, де їхав пасажирський автомобіль «Ніссан Примастар» з мешканцями Вінницької області.

«Відбулося зіткнення транспортних засобів і мікроавтобус перекинувся. Внаслідок ДТП 66-річний пасажир автомобіля «Ніссан Примастар» від отриманих травм помер по дорозі в лікарню. Ще двоє пасажирів (жінки 1949 та 1961 р.н.) з травмами різного ступеню тяжкості були госпіталізовані в Голопристанську районну лікарню», - інформують у поліції.

Розслідуванням займається військова прокуратура. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх причин і обставин ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: